Ilievski se vrača med zmaje

“Ne bi govorila o finančnih podrobnostih. Tudi pri Brezcu ste mediji preveč govorili o denarju, nato pa je pristal v Rimu. Že samo dejstvo, da si Olimpija lahko privošči tako kakovostnega igralca, kot je Ilievski, je lep podatek za vaš klub,” je povedala Mira Poljo in dodala: “Olimpija se je res potrudila, da bi ga pripeljala v svoje vrste. Ima namreč še veljavno pogodbo s Sieno, zato je bilo delo vodilnih pri Olimpiji še težje. Zdaj lahko rečem, da je Vlado 90-odstotno že član ljubljanskega kluba. Je zadovoljen z dogovorjenim. Sam se je želel vrniti v Slovenijo, saj pričakuje naraščaj. Imel je tudi ponudbe iz Španije, vendar ni vse v denarju.”

Po besedah Poljeve naj bi bila pogodba podpisana že do konca tedna, to pa je potrdil tudi Igor Dolenc“Če so vam že povedali številko, jo bom pa še jaz. Možnosti za prihod so 89-odstotne (smeh). Da, res smo blizu dogovora,” je dejal direktor zmajev. Vladko Ilievski se v prejšnji sezoni Evrolige ni naigral, v povprečju pa je dosegal 7,4 točke, 1,5 skoka in 1,7 podaje na tekmo. Večjo minutažo in s tem tudi boljše predstave je dočakal ob poškodbi Terella McIntyra, ob njegovi vrnitvi pa je znova večino časa presedel na klopi. Košarkar za naše klice ni bil dosegljiv.

Tako kot tudi ostali menedžerji Poljeva Ljubljančanom ponuja še dva igralca. “V Tivoli nameravam poslati še nekaj posnetkov zelo solidnega košarkarja, ki lahko igra na poziciji krilnega centra in centra. Za trenerja Aleksandra Džikića, ki se v Ljubljano vrača v nedeljo, bi lahko bil zanimiv še en igralec na dvojki ali trojki. Trener bo ocenil, če se lahko ta košarkarja dobro vklopita v njegovo ekipo.” Poljeva pa pri Unionu Olimpiji že ima enega varovanca. To je Sašo Ožbolt“Po vseh informacijah, ki jih imam, Sašo po vseh tistih poškodbah dobre napreduje. Počakajte, da potrkam na les. Sem namreč Bosanka in ob takih primerih je to pri nas navada. Gre na bolje. Verjetno bo potreboval le še nekaj časa, da psihično pozabi na vse težave, ki jih je imel.”

Športni fanatiki in navdušenci nad športnimi stavami nestrpno čakajo na več novic. Če ste hazarder, preberite več o slovenski iGaming sceni tukaj.